Badkamer

Alles Voor Uw Badkamer

Indoor Homeline maakt het mogelijk en heeft alle badkamer producten in huis! U heeft keuze uit een ruim assortiment complete badkamers, badkamertegels, ligbaden, en inloopdouches! Met Indoor Homeline’s unieke concept weet u 100% zeker dat uw keuze, het ontwerp, de keuze van de kleuren en materialen, de uiteindelijke prijsbepaling, tot en met de oplevering en zelfs daarna, naar 100% tevredenheid zeker en gegarandeerd is.

Complete Badkamers

Bekijk onze badkamers

Badkamertegels

Bekijk onze badkamertegels

Onze werkwijze

RUIM BADKAMER ASSORTIMENT

Bent u toe aan een nieuwe look in de badkamer of een compleet nieuwe badkamer? Volledig naar wens ingedeeld en perfect passend bij uw stijl? U heeft bij Indoor Homeline keuze uit een ruim assortiment complete badkamers, badkamertegels, en sanitair van top kwaliteit en A-merken.

Een badkamer naar wens, dát is het streven van u én van ons. Met ons klantgerichte filosofie draait het om persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid. Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat u uw droomkeuken krijgt die u voor ogen heeft, aansprekend en duurzaam. Wij bieden het maximaal haalbare aan voor de laagst mogelijke prijs én dat zonder lange wachttijden!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom!
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

CONTACT

VOLG ONS

CONTACT

Koperwerf 18-18A, Den Haag
+31 70 820 98 88
+316 128 78 424
info@kastenhandelaars.nl
ma-vrij 09:00 tot 17:30
za 09:00 tot 15:00
zo (Alleen op afspraak)
[contact-form-7 id=”94″ html_class=”contact-style-1″]

© Copyright 2016 Kastenhandelaars | All Rights Reserved