Badkamertegels

RUIM ASSORTIMENT BADKAMERTEGELS

Het kiezen van een badkamertegel is een belangrijke basis voor de gehele look van uw badkamer. Door een groot assortiment heeft Indoor Homeline voor elke ruimte en prijs wel een geschikte badkamertegel. Met ons uniek concept weet u 100% zeker dat uw keuze van de kleuren en materialen, de uiteindelijke prijsbepaling, tot en met de oplevering en zelfs daarna, naar 100% tevredenheid zeker en gegarandeerd is.

Onze werkwijze

BADKAMERTEGELS OP MAAT

Op zoek naar tegels voor uw badkamer? Volledig passend bij uw stijl? Voor badkamertegels bent u bij Indoor Homeline aan het juiste adres. Bepaal zelf de stijl, kleur, maat, en materiaal. Bij ons is alles mogelijk. Van grijze badkamertegels tot witte tegels en van betonlook tegels tot antislip tegels, u vindt het binnen ons ruime badkamertegel assortiment.

Een badkamertegel naar wens, dát is het streven van u én van ons. Met ons klantgerichte filosofie draait het om persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid. Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat u de perfecte badkamertegel krijgt die u voor ogen heeft, aansprekend en duurzaam. Wij bieden het maximaal haalbare aan voor de laagst mogelijke prijs én dat zonder lange wachttijden!

WHAT WE DO

BADKAMERTEGELS

badkamertegel op maat

Bent u op zoek naar de perfecte badkamertegel? In ons uitgebreid assortiment hebben wij veel ruimte om in te gaan op uw persoonlijke wensen.

Tegelwerk

Onze montageservice neemt uw werk geheel uit handen, u hoeft alleen de afmetingen door te geven en de badkamer installateur zet alles op zijn plaats en netjes in elkaar.

Badkamertegels voor vloer en wand. Kwaliteit en geen vreemde prijs kaartjes

Inmeten

Lukt het niet met het inmeten? Onze inmeetservice helpt u graag bij het inmeten na akkoord op offerte en start werkzaamheden.

Dust-Grey-60x60-30x60-Listelli-Amb-Bagno
plieger_badkamers-e1437397116909
HOW WE DO IT

BADKAMERTEGELS

Betaalbaar

Indoor Homeline biedt haar klanten een ruim assortiment badkamertegels die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. Geen ondoorzichtige acties, onze prijzen zijn altijd een scherpe en eerlijke prijs.

Vakmanschap

Wij zetten uw wensen om tot een uniek maatwerk product waarbij vorm, kleur, materiaalkeuze en formaat worden afgestemd op de wensen én mogelijkheden.

Samen Ontwerpen

Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat uw badkamer de invulling krijgt die u voor ogen heeft.

Gratis Offerte

Indoor Homeline maakt graag een passend plaatje voor u zodat u nog vele jaren kunt genieten van uw aankoop. Daarnaast zorgen we voor een sterke prijs kwaliteit verhouding zonder vreemde prijs kaartjes.

Complete Badkamers

Bekijk onze complete badkamers

Keukentegels

Ontdek onze keukentegels

Vloeren

Bekijk onze vloeren

Complete Keukens

Ontdek onze complete keukens

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom!
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

CONTACT

VOLG ONS

CONTACT

Koperwerf 18-18A, Den Haag
+31 70 820 98 88
+316 18961999
info@indoorhomeline.nl
ma-vrij 09:00 tot 17:30
za 09:00 tot 15:00
zo (Alleen op afspraak)

© Copyright 2019 Indoor Homeline | All Rights Reserved