Taatsdeuren

Ruim Assortiment Industriële Binnendeuren

Op zoek naar een op maat gemaakte taatsdeur voor in de woonkamer, slaapkamer, of kantoor? Indoor Homeline maakt het mogelijk! Deze industriële deuren geven met hun immense formaat een unieke uitstraling aan uw woning of kantoor. Indoor Homeline biedt een ruim assortiment industriele deuren vervaardigd uit hoogwaardige materialen in combinatie met verassende afwerkingen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Daarbij worden deze industriële deuren exact volgens uw wensen op maat gemaakt. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid.

Onze werkwijze

TAATSDEUR OP MAAT

Wilt u industriële steellook binnendeuren aanschaffen voor uw woning of kantoor? Voor industriële binnendeuren op maat bent u bij Indoor Homeline aan het juiste adres. Bepaal zelf de kleur, het materiaal en de afwerking. Bij ons is alles mogelijk.

Binnendeuren naar wens, dát is het streven van u én van ons. Met ons klantgerichte filosofie draait het om persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid. Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat u de perfect schuifdeurkast krijgt die u voor ogen heeft, aansprekend en duurzaam. Wij bieden het maximaal haalbare aan voor de laagst mogelijke prijs én dat zonder lange wachttijden!

WHAT WE DO

TAATSDEUREN

Industriële binnendeuren

Een uniek binnendeuren concept, vervaardigd uit hoogwaardige materialen in combinatie met verassende deurvullingen. Daarbij worden de industriële binnendeuren exact volgens uw wensen op maat gemaakt.

Montage

Onze montageservice neemt uw werk geheel uit handen, u hoeft alleen de afmetingen door te geven en de monteur zet alles op zijn plaats en netjes in elkaar.

Industriële binnendeuren. Dé trend en voor elk budget.

Inmeten

Lukt het niet met het inmeten? Onze inmeetservice helpt u graag bij het inmeten

1-Dubbele-deur-met-zij--en-bovenlicht
6-schuifdeur-woonkamer-ensuite
HOW WE DO IT

TAATSDEUREN

Samen Ontwerpen

Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat uw industriële deuren de invulling krijgt die u voor ogen heeft.

Gratis Offerte

Indoor Homeline maakt graag een passend plaatje voor u zodat u nog vele jaren kunt genieten van uw aankoop. Daarnaast zorgen we voor een sterke prijs kwaliteit verhouding zonder vreemde prijs kaartjes.

Betaalbaar

Indoor Homeline biedt haar klanten een ruim assortiment industriële deuren die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. Geen ondoorzichtige acties, onze prijzen zijn altijd een scherpe en eerlijke prijs.

Vakmanschap

Wij zetten uw wensen om tot een uniek maatwerk product waarbij vorm, kleur, materiaalkeuze en formaat worden afgestemd op de wensen én mogelijkheden.

Inloopkasten

Bekijk onze inloopkasten

Complete Keukens

Ontdek onze keukens

Complete Badkamers

Bekijk onze badkamers

Vloeren

Ontdek onze vloeren

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom!
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

CONTACT

VOLG ONS

CONTACT

Koperwerf 18-18A, Den Haag
+31 70 820 98 88
+316 18961999
info@indoorhomeline.nl
ma-vrij 09:00 tot 17:30
za 09:00 tot 15:00
zo (Alleen op afspraak)

© Copyright 2019 Indoor Homeline | All Rights Reserved