Kasten

Kasten op Maat

Indoor Homeline maakt het mogelijk en heeft alle kasten producten in huis! U heeft keuze uit een ruim assortiment inloopkasten en schuifdeurkasten! Met Indoor Homeline’s unieke concept weet u 100% zeker dat uw keuze, het ontwerp, de keuze van de kleuren en materialen, de uiteindelijke prijsbepaling, tot en met de oplevering en zelfs daarna, naar 100% tevredenheid zeker en gegarandeerd is.

Inloopkasten

Bekijk onze inloopkasten

Schuifdeurkasten

Bekijk onze schuifdeurkasten

Onze werkwijze

RUIM ASSORTIMENT KASTEN

Wilt u een compleet op maat gemaakte schuifdeurkast of inloopkast? Volledig naar wens ingedeeld en perfect passend bij uw stijl? Voor een kast op maat bent u bij Indoor Homeline aan het juiste adres. Bepaal zelf de kleur, het materiaal en de indeling. Bij ons is alles mogelijk. Van modern tot klassiek; u vindt het binnen ons ruime assortiment.

Een kast naar wens, dát is het streven van u én van ons. Met ons klantgerichte filosofie draait het om persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid. Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat u de perfect kast krijgt die u voor ogen heeft, aansprekend en duurzaam. Wij bieden het maximaal haalbare aan voor de laagst mogelijke prijs én dat zonder lange wachttijden!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom!
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

CONTACT

VOLG ONS

CONTACT

Koperwerf 18-18A, Den Haag
+31 70 820 98 88
+316 128 78 424
info@kastenhandelaars.nl
ma-vrij 09:00 tot 17:30
za 09:00 tot 15:00
zo (Alleen op afspraak)
[contact-form-7 id=”94″ html_class=”contact-style-1″]

© Copyright 2016 Kastenhandelaars | All Rights Reserved