Inloopkasten

Ruim Assortiment Inloopkasten

Op zoek naar een op maat gemaakte inloopkast voor in de slaapkamer? Indoor Homeline maakt het mogelijk! Een uniek kastenconcept, vervaardigd uit hoogwaardige materialen in combinatie met verassende deurvullingen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, opbergen kunt u voortaan “in stijl”, want er is er altijd één die bij u past. Daarbij wordt iedere inloopkast exact volgens uw wensen op maat gemaakt. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid.

Onze werkwijze

INLOOPKAST OP MAAT

Wil je een compleet op maat gemaakte inloopkasten? Volledig naar wens ingedeeld en perfect passend bij uw stijl? Voor een inloopkast op maat bent u bij Indoor Homeline aan het juiste adres. Bepaal zelf de kleur, het materiaal en de indeling. Bij ons is alles mogelijk. Van modern tot klassiek; u vindt het binnen ons ruime assortiment.

Een inloopkast naar wens, dát is het streven van u én van ons. Met ons klantgerichte filosofie draait het om persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid. Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat u de perfect inloopkast krijgt die u voor ogen heeft, aansprekend en duurzaam. Wij bieden het maximaal haalbare aan voor de laagst mogelijke prijs én dat zonder lange wachttijden!

WHAT WE DO

INLOOPKAST

Inloopkast

Een uniek inloopkast concept, vervaardigd uit hoogwaardige materialen in combinatie met verassende deurvullingen. Daarbij wordt iedere schuifdeur exact volgens uw wensen op maat gemaakt.

Montage

Onze montageservice neemt uw werk geheel uit handen, u hoeft alleen de afmetingen door te geven en de monteur zet alles op zijn plaats en netjes in elkaar.

Inoopkasten. Mooi, praktisch en voor elk budget.

Inmeten

Lukt het niet met het inmeten? Onze inmeetservice helpt u graag bij het inmeten

inloopkasten2
Raffito schuifdeuren
HOW WE DO IT

INLOOPKAST

Samen Ontwerpen

Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat uw maatkast de invulling krijgt die u voor ogen heeft.

Gratis Offerte

Indoor Homeline maakt graag een passend plaatje voor u zodat u nog vele jaren kunt genieten van uw aankoop. Daarnaast zorgen we voor een sterke prijs kwaliteit verhouding zonder vreemde prijs kaartjes.

Betaalbaar

Indoor Homeline biedt haar klanten een ruim assortiment inloopkasten die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. Geen ondoorzichtige acties, onze prijzen zijn altijd een scherpe en eerlijke prijs.

Vakmanschap

Wij zetten uw wensen om tot een uniek maatwerk product waarbij vorm, kleur, materiaalkeuze en formaat worden afgestemd op de wensen én mogelijkheden.

Schuifdeurkasten

Bekijk onze schuifdeurkasten

Complete Keukens

Ontdek onze complete keukens

Complete Badkamers

Bekijk onze badkamers

Vloeren

Ontdek onze vloeren

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom!
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

CONTACT

VOLG ONS

CONTACT

Koperwerf 18-18A, Den Haag
+31 70 820 98 88
+316 18961999
info@indoorhomeline.nl
ma-vrij 09:00 tot 17:30
za 09:00 tot 15:00
zo (Alleen op afspraak)

© Copyright 2019 Indoor Homeline | All Rights Reserved