PVC VLOEREN

Ruim Assortiment PVC

Het kiezen van een pvc vloer is een belangrijke basis voor de gehele look van uw badkamer, keuken, of woonkamer. Met ons uniek concept weet u 100% zeker dat uw keuze van de kleuren en materialen, de uiteindelijke prijsbepaling, tot en met de oplevering en zelfs daarna, naar 100% tevredenheid zeker en gegarandeerd is.

Onze werkwijze

PVC VLOEREN OP MAAT

Opzoek naar pvc vloeren voor uw woonkamer, keuken, gang, of badkamer? Volledig passend bij uw stijl? Voor pvc bent u bij Indoor Homeline aan het juiste adres. Bepaal zelf de stijl, kleur, maat, en materiaal. Bij ons is alles mogelijk. Van betonlook pvc vloer tot eiken pvc vloer; pvc vloeren met houtlook tot visgraat pvc, u vindt het binnen ons ruime badkamertegel assortiment.

Een pvc vloer naar wens, dát is het streven van u én van ons. Met ons klantgerichte filosofie draait het om persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid. Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat u de perfecte pvc vloer krijgt die u voor ogen heeft, aansprekend en duurzaam. Wij bieden het maximaal haalbare aan voor de laagst mogelijke prijs én dat zonder lange wachttijden!

WHAT WE DO

PVC VLOER

PVC Vloer Op Maat

Bent u op zoek naar de pvc vloer? In ons uitgebreid assortiment hebben wij veel ruimte om in te gaan op uw persoonlijke wensen.

Montage

Onze montageservice neemt uw werk geheel uit handen, u hoeft alleen de afmetingen door te geven en de monteur zet alles op zijn plaats en netjes in elkaar.

PCV vloeren. Kwaliteit en geen vreemde prijs kaartjes

Inmeten

Lukt het niet met het inmeten? Onze inmeetservice helpt u graag bij het inmeten.

keuken-schmidt
819-1024x575
HOW WE DO IT

PVC VLOER

BETAALBAAR

Indoor Homeline biedt haar klanten een ruim assortiment pvc vloeren die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. Geen ondoorzichtige acties, onze prijzen zijn altijd een scherpe en eerlijke prijs.

Gratis Offerte

Indoor Homeline maakt graag een passend plaatje voor u zodat u nog vele jaren kunt genieten van uw aankoop. Daarnaast zorgen we voor een sterke prijs kwaliteit verhouding zonder vreemde prijs kaartjes.

Samen Ontwerpen

Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat uw vloer de invulling krijgt die u voor ogen heeft.

Vakmanschap

Wij zetten uw wensen om tot een uniek maatwerk product waarbij vorm, kleur, materiaalkeuze en formaat worden afgestemd op de wensen én mogelijkheden.

Laminaat

Bekijk onze laminaat vloeren

Complete Keukens

Ontdek onze keukens

Complete Badkamers

Bekijk onze badkamer

Tegels

Ontdek onze tegels

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom!
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

CONTACT

VOLG ONS

CONTACT

Koperwerf 18-18A, Den Haag
+31 70 820 98 88
+316 18961999
info@indoorhomeline.nl
ma-vrij 09:00 tot 17:30
za 09:00 tot 15:00
zo (Alleen op afspraak)

© Copyright 2019 Indoor Homeline | All Rights Reserved